Beşiktaş Antalyaspor El Pozisyonu - » Besiktas pasó por encima y goleó a domicilio al Antalyaspor / Beşiktaş, sezonun ilk deplasman galibiyetini antalya'da elde etti.

Beşiktaş Antalyaspor El Pozisyonu - » Besiktas pasó por encima y goleó a domicilio al Antalyaspor / Beşiktaş, sezonun ilk deplasman galibiyetini antalya'da elde etti.. El kabir, zeki'nin pasıyla kaleciyle karşı karşıya kaldı ancak pozisyon ofsayt. Yüzde 99'luk gol pozisyonu buldu 4 tane beşiktaş, ikinci yarıda. 1.222 views1 year ago bedava müzik i̇ndir. İlk 45 dakikada tek gol pozisyonu yoktu. Erman toroğlu pozisyonu yorumladı kanalımıza abone olmak i̇çin.

Beşiktaş, sezonun ilk deplasman galibiyetini antalya'da elde etti. Beşiktaş bu pozisyonun benzeri bir şekilde ilk yarının uzatma anlarında golü buldu. Antalyaspor ise 17 puanda kaldı. Bu tali̇sca deği̇şi̇k adam antalyaspor'a belli ki rıza çalımbay'ın eli değimiş. Hafta maçında antalyaspor ile beşiktaş karşı karşıya geldi.

Süper Lig: Antalyaspor: 1 - Beşiktaş: 2 (Maç sonucu)
Süper Lig: Antalyaspor: 1 - Beşiktaş: 2 (Maç sonucu) from www.haberts.com
Beşiktaş ile antalyaspor arasında oynanan mücadelede ilginç bir an yaşandı. 21 ocak 2018 pazar 21:15. İki pozisyon da tartışılacak cinsten. Antalyaspor'un 26 dakikalık baskısı gol getirmedi. Erman toroğlu pozisyonu yorumladı kanalımıza abone olmak i̇çin. Atibanın eline top degdi hakem penaltı vermedi. Üstüyle yaptığı vuruşta top kaleci fabricio agosto'nun ellerinde kalıyor. 00:42 antalyaspor beşektaş maçında 2 elle oynama ama nedense penaltı yok.

Haftasında beşiktaş, sahasında antalyaspor'u konuk etti.

Haftasında beşiktaş, sahasında antalyaspor'u konuk etti. Bu tali̇sca deği̇şi̇k adam antalyaspor'a belli ki rıza çalımbay'ın eli değimiş. Forma resmen sündü ama hakem bu pozisyonu çözüp penaltıyı veremedi. Hafta maçında antalyaspor ile beşiktaş karşı karşıya geldi. Eski hakemler bu pozisyonda kural hatası olduğunu hakem hatası şudur, adam elle gol atar. Beşiktaş bu pozisyonun benzeri bir şekilde ilk yarının uzatma anlarında golü buldu. İlk 45 dakikada tek gol pozisyonu yoktu. 45+1 celutska, el kabir (i̇lk yarı bittikten sonra), dk. Elle oynaması açık birer penaltı olmasına rağmen göçek bu 2 pozisyonda da oyunu devam ettirdi. Spor toto süper lig'in 3. .yarısında çok fazla gol pozisyonu olmasa da, 45+4'te beşiktaş'ı öne geçiren gol pepe'den geldi. Beşiktaş, sezonun ilk deplasman galibiyetini antalya'da elde etti. Aboubakar'ın ortasında, penaltı noktası üzerinde müsait pozisyondaki talisca'nın kafa 42'nci̇ karşilaşma beşiktaş ile antalyaspor, bugünkü maçla.

Hafta maçında antalyaspor ile beşiktaş karşı karşıya geldi. Dakikada rakip cezahasında medel'in bulunduğu pozisyonda topun şilili futbolcunun eline çarptığı beşiktaş bu galibiyetle birlikte puanını 33'e yükseltti. El kabir, zeki'nin pasıyla kaleciyle karşı karşıya kaldı ancak pozisyon ofsayt. Beşiktaş, sezonun ilk deplasman galibiyetini antalya'da elde etti. İlk 45 dakikada tek gol pozisyonu yoktu.

El árbitro y la defensa hunden al Antalyaspor en la visita ...
El árbitro y la defensa hunden al Antalyaspor en la visita ... from www.hispanatolia.com
Forma resmen sündü ama hakem bu pozisyonu çözüp penaltıyı veremedi. Bu tali̇sca deği̇şi̇k adam antalyaspor'a belli ki rıza çalımbay'ın eli değimiş. 45+1 celutska, el kabir (i̇lk yarı bittikten sonra), dk. Üstüyle yaptığı vuruşta top kaleci fabricio agosto'nun ellerinde kalıyor. Aboubakar'ın ortasında, penaltı noktası üzerinde müsait pozisyondaki talisca'nın kafa 42'nci̇ karşilaşma beşiktaş ile antalyaspor, bugünkü maçla. 21 ocak 2018 pazar 21:15. Haftasında beşiktaş, sahasında antalyaspor'u konuk etti. Beşiktaş ile antalyaspor arasında oynanan mücadelede ilginç bir an yaşandı.

Yüzde 99'luk gol pozisyonu buldu 4 tane beşiktaş, ikinci yarıda.

Aboubakar'ın ortasında, penaltı noktası üzerinde müsait pozisyondaki talisca'nın kafa 42'nci̇ karşilaşma beşiktaş ile antalyaspor, bugünkü maçla. Erman toroğlu pozisyonu yorumladı kanalımıza abone olmak i̇çin. Saat 19:00'da başlayan maçta beşiktaş antalyaspor'un konuğu oldu. El kabir, zeki'nin pasıyla kaleciyle karşı karşıya kaldı ancak pozisyon ofsayt. Haftasında beşiktaş, sahasında antalyaspor'u konuk etti. Bu tali̇sca deği̇şi̇k adam antalyaspor'a belli ki rıza çalımbay'ın eli değimiş. Forma resmen sündü ama hakem bu pozisyonu çözüp penaltıyı veremedi. Beşiktaş bu pozisyonun benzeri bir şekilde ilk yarının uzatma anlarında golü buldu. 1.222 views1 year ago bedava müzik i̇ndir. 21 ocak 2018 pazar 21:15. Spor toto süper lig'in 3. İlk 45 dakikada tek gol pozisyonu yoktu. Avantaja bırakılan pozisyon sonrasında hakem cüneyt çakır.

El kabir, zeki'nin pasıyla kaleciyle karşı karşıya kaldı ancak pozisyon ofsayt. Haftasında beşiktaş, sahasında antalyaspor'u konuk etti. Eski hakemler bu pozisyonda kural hatası olduğunu hakem hatası şudur, adam elle gol atar. Beşiktaş ile antalyaspor arasında oynanan mücadelede ilginç bir an yaşandı. Erman toroğlu pozisyonu yorumladı kanalımıza abone olmak i̇çin.

Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi ...
Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Haftasında beşiktaş, sahasında antalyaspor'u konuk etti. Üstüyle yaptığı vuruşta top kaleci fabricio agosto'nun ellerinde kalıyor. Beşiktaş bu pozisyonun benzeri bir şekilde ilk yarının uzatma anlarında golü buldu. 00:42 antalyaspor beşektaş maçında 2 elle oynama ama nedense penaltı yok. Eski hakemler bu pozisyonda kural hatası olduğunu hakem hatası şudur, adam elle gol atar. Bu dakikalarda beşiktaş kalecisi fabri, başarılı bir performans sergiledi. 45+1 celutska, el kabir (i̇lk yarı bittikten sonra), dk. Bu tali̇sca deği̇şi̇k adam antalyaspor'a belli ki rıza çalımbay'ın eli değimiş.

Saat 19:00'da başlayan maçta beşiktaş antalyaspor'un konuğu oldu.

Erman toroğlu pozisyonu yorumladı kanalımıza abone olmak i̇çin. Bu dakikalarda beşiktaş kalecisi fabri, başarılı bir performans sergiledi. El kabir, zeki'nin pasıyla kaleciyle karşı karşıya kaldı ancak pozisyon ofsayt. 21 ocak 2018 pazar 21:15. Antalyaspor'un 26 dakikalık baskısı gol getirmedi. Beşiktaş bu pozisyonun benzeri bir şekilde ilk yarının uzatma anlarında golü buldu. Elle oynaması açık birer penaltı olmasına rağmen göçek bu 2 pozisyonda da oyunu devam ettirdi. Hem el kabir'i oyuna aldı hem de daha çok beşiktaş yarı sahasında oynamaya başladı. Aboubakar'ın ortasında, penaltı noktası üzerinde müsait pozisyondaki talisca'nın kafa 42'nci̇ karşilaşma beşiktaş ile antalyaspor, bugünkü maçla. Spor toto süper lig'in 3. Avantaja bırakılan pozisyon sonrasında hakem cüneyt çakır. .yarısında çok fazla gol pozisyonu olmasa da, 45+4'te beşiktaş'ı öne geçiren gol pepe'den geldi. 45+1 celutska, el kabir (i̇lk yarı bittikten sonra), dk.

Haftasında beşiktaş, sahasında antalyaspor'u konuk etti beşiktaş antalyaspor. — beşiktaş jk (@besiktas) 26 ağustos 2018.

Posting Komentar

0 Komentar